dilluns, de setembre 06, 2010

Dies d'estiu

Aquests dies d'estiu tot fa molta mandra, fins hi tot si et tanques a l'estudi amb l'aire condicionat i una beguda refrescant. Al Japó fa una calor que desfà les fulles. El millor, si vius aprop de la platja, és anar-hi, el cas, però és que a Hiratsuka fa molt de vent, això agrada molt als surfistes però es un inconvenient quan tens canalla petita.
Així doncs la solució és visitar les piscines públiques, la millor i més gran és al poble del costat, Oiso.
Oiso Long Beach forma part d'un complexe hoteler. Hi ha una piscina llarguíssima, la més llarga que he vist a la vida, bé, de fet sóc del que mai ha anat ni a Isla Fantasía ni Water World o sigui que les meves referències es basen en la piscina de Municipal de Badalona i poc més.
Si mai hi voleu anar Oiso és un poble de la Tokaido ( la carretera que unia Edo-Tòquio amb Kyoto ), s'hi pot arribar molt fàcilment amb JR Shonan Shinjuku o Tokaido Line. Des de l'estació d'Oiso hi ha autobusos cada 20 minuts que t'hi porten per 190 iens.
Ara bé si teniu algun tipus de tatuatge oblideu-ho no hi podreu entrar. A moltes piscines o banys japonesos ni s'hi pot entrar si estàs tatuat, el perquè? No ho sé, ja miraré d'esbrinar-ho, però crec que està relacionat amb la Yakuza, els Yakuza van tatuats segons el seu rang.

Aquesta és la piscina "llarga" de la que en feia esment abans, és llarga o no?

La piscina d'onades, genial! Si mai faig calers dibuixant me'n faré construir una al badiu! L'edifici ovalat és una capella per celebrar-hi casaments, casar-se allí si que és llença-se de cap a la piscina! ( quin acudit més dolent! ).

La ciutat que es veu al fons és Hiratsuka tot i semblar aprop ens separa una estació de tren. Veieu la sorra de la platja, és negre, tota la zona és de terra volcànica del Mont Fuji.