dimarts, de desembre 28, 2010

Caram quina mossa!

Ahir es va celebrar l'acte de transició de poders de president a president de la Generalitat, i Artur Mas es va convertir en el 129è president d'aquesta institució.
Però a mi, el que em va agradar més de l'acte no va ser veure un saló Sant Jordi iŀluminat, ni la medalla que va fer forjar el president Macià, ni la magnífica crònica de Vicent Partal, a mi, el que em va agradar més va ser la mossa d'esquadra que hi havia darrere el president electe, és difícil veure en aquest fotograma la seva mirada o com aclucava els ulls elegantment restant en la posició de ferms que la solemnitat requeria. Va ser un encert, de segur gens fortuït que el comandant de la guàrdia de Palau emplacés aquesta agent just darrere del nou president, i el realitzador de TV3 ho va veure i van ser poques vegades les que va canviar l'enquadrament. Bona feina TV3!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que passa es que a tu les mosses sempre t’han agradat, sobretot si son brunes i catalanes aquesta a sobre te un sou fix, i potser també es pubilla. A mi sempre m’han agradat mes els mossos sobretot els de Lloret a l’estiu.
teta

Joan ha dit...

la mossa que tampoc està gens malament és la filla del President, Déu n'hi dó amb la filla d'en Mas!

Per cert, ja he vist que el tio caga també a l'Orient :)

Molt bones Festes i feliç any!