dijous, de desembre 09, 2010

No és una peŀlícula de Hitchcock!

 Aquest matí quan he sortit a treure la brossa m'he sentit com si fos un dels protagonistes de la peŀlícula "Ocells" de Hitchcock. Sembla ser que un dels nostres llogaters no ha deixat la brossa ben protegida per la xarxa i els corbs han fet fira.
Al Japó hi ha més corbs que coloms, n'hi ha per tot arreu, grans com àligues fan molt de respecte i molta angúnia. Viuen de la brossa i tot hi que no increpen a les persones, no fan gaire gràcia.

Al Japó fem separació de deixalles, la brossa orgànica o que no es pot reciclar es recull, almenys a Hiratsuka, dos cops per setmana, la brossa ha d'anar dins de bosses transparents per veure el que hi ha dins, si no és correcte l'escombliaire no se l'endurà. Que siguin transparents és un punt a favor dels corbs, s'han fet estudis que diuen que aquest animals són molt visuals, i sembla ser que el groc és un color que els afecta de manera que no poden reconèixer el que hi ha dins d'una bossa d'aquest color, per això les xarxes protectores de les brossa són grogues.

1 comentari:

maria ha dit...

CUriós això dels corbs.Aqui també les separem;almenys amb això no ens quedem enrera.

Per cert avui he sentit que feien propaganda del teu blog per la ràdio.^^Però em sembl aque t'han dit Ivan...glups^-^.