dijous, de març 17, 2011

Per primer cop sense llum

Tal com ens havien anunciat, al final ha passat i avui ens hem quedat sense llum durant tres hores. Ha estat divertit, no era fosc i hem jugat amb els nens.
La part positiva és que ara ja sé a quin grup pertanyem, el 5. A partir d'ara serà més fàcil planificar-me els horaris. Els qui treballeu amb ordinador ja sabeu que és un pal que se'n vagi la llum quan esteu en mig d'una feina.

Per cert, avui he anat al súper just abans d'obrir i he aconseguit llet, només dos bricks, però ja en tenim prou, només els he comprat "per si no fos que..."

També ha estat el darrer dia de curs de la Shikibu, ara comencen les "haruyasumi", les vacances de primavera, a partir de l'abril començarà P3 ( no sé si és exactament l'equivalent ) sóc d'EGB, jo.

He tingut una bona notícia, sembla ser que les forces d'autodefensa han aconseguit que un helicòpter sobrevolés un dels reactors incendiats, i llençar-hi grans quantitats d'aigua. Sembla que la cosa va per bon camí.

Un cop més gràcies pels vostres missatges de suport.

4 comentaris:

Hèctor ha dit...

No cal dir que estem amb vosaltres pel que sigui.

maria ha dit...

Quina alegria sentir-ho!Compte amb mi.

Unknown ha dit...

Des del mateix dia del terratrèmol estic seguint el teu bloc. M'agraden els teus comentaris, molt, tenen sentiment i son planers i sempre tenen un valor afegit.
Des de Catalunya molt no podem fer, però si estar al vostre costat i donar-vos suport, encara que solament sigui moral.
Des de Manresa, una forta abraçada!

Josep

Carquinyol ha dit...

Ànims i endavant !!