dilluns, de maig 29, 2006

Verdures fresqes i, altres coses...

A catalunya la inseguratat ciutadana a augmentat de manera alarmant, alguns pobles han cridat al somatent, el govern ha reclamat més agents de la Guàrdia Civil per protegir les viles. El país viu amb por.
I tertulians trementisdes acusen el fracàs de l’Estat del benestar.
Al Japó, aquí també hi ha crims, és clar, i robatoris, màfies i contraban, però la noticia és una altre.
La policia a detingut, finalment al “lladre del calcetes”. Feia mesos que els veïns denunciaven el robatori de prendes interions femenines que els desapareixien dels estenedors.
El lladre un home d’uns quaranta cinc anys era repartidor de verdures fresques i aprofitava la seva ruta de repartiment per fer una ruta de recol.lecció. Entrava als jardins de les cases i furtava les prendes mentres estaven esteses.
Un company de feia en ajudar-lo a carregar el camió isotèrmic va descobrir una bossa de plàstic amb tot de sostenidors, calces, i altres prendes íntimes. Però la sorpresa més gran var ser que dins del camió mateix i duia unes calaixeres amb les robes classificades per dissenys i prendes. Una autectica col.lecció.
Aquesta noticia pot semblar una poca-soltada, però el greu del cas no es el furt sinó la violació de domicili, el jardi de les cases és propietat privada i entrar-hi sense permis és un delicte. A part d’això pel que m’ha dit l’Aya, aquest tipus d’obsessions sexuals, al Japó són punibles. Jo el duria al psicòleg, però aquí va de pet a la garjola. No sé si tornaràn les robes a les seves legítimes propietaries, però si ho fan segur que estaràn fresquetes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Juaaaaa, juaaaaaaaaa, tan de bo aqui a Catalunya els lladres de domicilis es dediquessin a les calcetes.
Realment a cada article que publiques al·lucino més.
Deu ser un país amb unes repressions sexuals fortíssimes realment.
Aquest tipus es digne de llàstima, haver de robar prendes íntimes femenines per satisfer els desitjos sexuals... Un fetixista o un insatisfet? XD

Txell

tobuushi ha dit...

No, que dius, t'enrecordes de Pedro J, el propietari del MUNDO, el van exampar vestit amb corseteria fina. Crec que la roba interior femenina és molt sugerent per això la dissenyen, però ell crec, que a part d'aquesta falera recolectora, i afegia l'emoció del perill, en l'acte del furt, a més a més és millor la roba usada, amb propietàries per poder imaginar millor. Ara recordo una escena de "Torente" on ell agafa unes calcetes del banys de la veina, pensant-se que són de la noa jove i resulten ser de la Iaia!!!!

Anònim ha dit...

Que bo es com l'avi d'en Ramma que tenia una coleccio de sostenidors :)

Anònim ha dit...

per cert no he firmat

Elisenda

Anònim ha dit...

Exacte!! Igual que l'avi pervertit que sortia a Ranma.

Isaac: Tens raó, això dels fetitxistes ja fa temps que existeix. XD!!! Però es només cosa d'homes? Es curiós, però no m'imagino a una tia col·leccionant calçotets.


Txell

tobuushi ha dit...

un dia parlare dels bars de "hosto", de cambres "hostessa", flipareu.