dimecres, de setembre 13, 2006

ALERTA! ens vigilen!

Com cada dia repaso les estadístiques del blog.
Sembla ser que ahir 12 de setembre he estat investigat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (C.S.I.C.). El motiu, la meva adhesió a la crida sobiranista, suposo. Quina raó, sinó, tindrien per visitar el meu espai un senyors de Madrid.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, si és del CSIC potser qualsevol professor, becari o estudiant català que hi ha en qualsevol de les universitats de Madrid i que ha consultat el teu bloc. Molts centres del CSIC estan als campus universitaris.

Si hagués estat l'antic CESID la cosa si que hagués estat més preocupant (ara no se com s'anomena aquest òrgan militar d'"inteligència")

Per cert, a mi cada dia m'entren des del Japó i des de França... m'haig de preocupar ?? ;)

Salutacions

L'escrivà En Teobald ha dit...

Pel que jo sé el web i el bloc de Quòniam han estat visitats fins i tot pel Pentagon, us ho prometo, Palau de la Generalitat, Congreso de los Diputados, Nike, Kukusumuxu i un llarg etc. de llocs insospitats. Per cert, també del CSIC.

tobuushi ha dit...

Potser és com tu dius, però és curiós que hagi estat ara justament. Ara bé, si dius que en els Campus també hi ha centres, del CSIC, més tranquil.
A la meva època universitària, amb prou feines teniem ordinador, i internet era ciència ficció. Per això vaig marxar a estudiar fora.

Anònim ha dit...

T'ho puc assegurar. A l'UAB, els despatxos dels professors que hem porten el projecte estan al Centre de Visió per Computador, que és un centre del CSIC, al costat té el Centre de Microelectrònica, que és del CSIC també, i a l'altra banda el centre d'estudis dels materials que també pertany al CSIC.

Anònim ha dit...

Aps per cert, quin mecanisme utilitzes per realitzar les estadístiques ?

Anònim ha dit...

Home, els dibuixos de la teva campanya eren molt xulos, potser li ha agradat...

Des de França carquinyol em sembla que soc jo!!

tobuushi ha dit...

www.webstats4U.com
És un servei gratuït que hem va prou bé. Almenys per fer-me una idea.

Si, segur que uns que entren desde França és Vullunfestuc, que uns dia ens ha d'explicar que són els Alpinistes-Samurai.

Anònim ha dit...

Ja ho sabia que era el company vullunfestuc, era per fer una mica de conya... de la persona de Japó també tinc "lleugeres" sospites !!

;)

Aps... ja havia mirat el webstats4u, però no hem feia gràcia tenir que posar l'icona a la pàgina i que pugui mirar tothom que vulgui. Vaig provar amb un altre que era extremetracking i també s'havia de fer el mateix. Suposo que amb els serveis de pagament no s'haurà de fer.