dijous, d’octubre 09, 2008

Els guiris fem por

Aquesta setmana ens ha arribat la divertida  notícia del guiri que viu a Mallorca que va llençar al fossat del Palau Imperial de Tòquio. 
Els guiris acostumen a fer bretolades d'aquest tipus, fa poc a Nova York el cap de l'empresa del meu amic em va confessar que s'ho havia passat d'allò més bé colant-se al metro i engatant-se cada nit a Barcelona.
En aquest cas, però, per a mi la notícia no és que un guiri es "llenci a la piscina imperial", sinó que, segons  sembla, 50 agents de policia van trigar 2 hores en reduir l'individu.
Això demostra la incompetència i la manca de reacció de la policia japonesa, que ja es va fer palesa en la massacre d'Akihabara. 
50 paios contra un guiri! 
L'acció de l'estranger va descol·locar els agents que, incapaços de reaccionar en casos semblants,  deurien passar minuts abans que un cap responsable els digués el que havien de fer.
Segur que no hi havia al manual de seguretat del palau un apartat que expliqués com reaccionar quan un "gaijin" trenca les pautes de comportament estàndards. 
Per això als japonesos, en general, els costa tant entendre'ns, no reaccionem de la manera esperada, som imprevisibles, i els fem por, sinó mireu la cara d'espantats que fan el policies, mentre que un altre guiri, al fons de la imatge, es pixa de riure.
Per cert sembla que hi hagut una reacció dels internautes japonesos que ja han començat a fer circular imatges del fet com la que il.lustra aquest post. On el policies van armats amb espases làser.2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

és que als guiris se'ls ha de donar de menjar a part...

Anònim ha dit...

Home, el guiri els estava ensenyant la seva "espasa"... és normal que la policia li tingués por!