dimecres, de juliol 28, 2010

Stitch a la japonesa ( Japan Twist 2 )

Ahir us parlava del Japan Twist, avui us en mostraré un altre exemple. Molt coneixereu la peŀlícula de Disney "Lilo i Stitch", des de fa uns mesos TV Tokyo i Disney Chanel Japan emeten una sèrie de televisió basada en la peŀlícula, en aquest cas però, la sèrie es titula Stitch!

Sembla ser que Stitch s'ha oblidat de la pobre Lilo i ara cerca aventures, ja no a Hawaii però a Okinawa, unes illes tropicals japoneses al Pacific ( en el suposat que Okinawa sigui Japó, d'això n'hi ha que també en tenen dubtes, tot i ser un tema taboo).
La nova companya d'Stitch es diu Yuuna, i és japonesa, és clar que ha perdut tots els trets ètnics d'una japonesa per convertir-se en un personatge esteoripat de manga/anime.


Com podeu veure a Stitch li ha sortit una companya de color rosa, com no! Al Japó sempre hi ha d'haver variacions per tot, suposo que és una manera per lluitar contra l'uniformitat diària, per això hi ha tants mòbils, càmeres o ordinadors de colors diferents on triar. Amb els personatges passa el mateix, per exemple a Pretty Cure hi ha noies que duen els cabells de diferents colors així les nenes poden triar qui és el personatge que els agrada més, els mateix passa amb els Power Rangers, doncs també hi havia d'haver un Stitch nena rosa per les nenes. A mi la sèrie em sembla una bestiesa, és com si fessin una segona part de Romeo i Julieta on cap d'ells mor i el barallen amb bruixes a cada capítol... Ostres! Crec que he tingut una idea genial!