dimecres, de març 23, 2011

Tepco, quina barra!

Aquests de Tokyo Denryoku ( TEPCO ), tenen una barra! Avui ens han enviat la factura del mes, us penseu que ens han enviat una carta de disculpant-se pel desastre causat? No! Aquests són els responsables de la central nuclear de Fukushima que ha tingut el país amb l'ai al cor per contaminació radioactiva, i que no van posar fil a l'agulla, fins que el primer ministre no va donar un cop de puny a la taula. I ara ens venen amb talls de subministrament i restriccions de tot tipus. I què ens diuen? Que perdonin les molèsties? I ara! Ens envien una factura dient que com que no han pogut controlar el consum d'aquests darrers dies, ens cobraran el mateix que el mes passat. Osigui, que malgrat que em consumit menys, perquè ens ho han demanat ells, i que ens tallen el subministrament, a sobre els hem de donar més diners per endavant i no ens tornaran els interessos, és clar, es que en necessitaran molts diners per pagar indemnitzacions per culpa de la seva inoperància.

I és que aquesta empresa, que va de moderna, anunciant que són el futur d'un país més net i ecològic, està dirigida, com moltes altres empreses japoneses, per uns homes vells i rancis, masclistes i reaccionaris, i que tenen una estructura molt dirigida que no els permet reaccionar ni improvitzar en casos de crisi.
Una mostra del què us dic és la mascota de l'empresa, Denko-chan, una "mestressa de casa" vestida amb un davantal i unes sabatilles, us imagineu a Europa una cosa així? És que les organitzacions per la igualtat de gènere se'ls llençarien a la jugular! 
Però no hi podem fer res, com deia Francesc Sanuy a la tertúlia amb Antoni Bassas, som esclaus captius del monopoli de les elèctriques i del capitalisme ferotge, en tenia de raó Sanuy,  sinó, mireu-vos el mapa de servei de Tepco, engloba totes les prefectures al voltant de Tòquio, les més poblades del país, Chiba, Saitama, Kanagawa, etc. Amb més habitants totes plegades que l'Estat Espanyol i Portugal junts. Quin negoci! I quins "daixonsis"!

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Hi ha coses que nocanvien, ja sigui a Catalunya, a Espanya o al Japó... Quina barra tenen alguns!!

Unknown ha dit...

quins collons!!! Anims i paciencia...
xaooo i records desde Terrassa

Laura ha dit...

Ostres, QUE INDINGANT!!! QUINA POCA VERGONYA!
No teniu manera de fer res; alguna entitat que defensi els drets dels consumidors? Alguna manera de uqe tots quests milers d'habitants pugueu fer pinya i dona'ls-hi pel *@&!!