dimecres, de juliol 14, 2010

La "Dokodemodoa"

Alguns coneixereu el Doraemon, el gat còsmic, un personatge de manga que va esdevenir animació ara fa uns 40 anys.
En Doraemon és un robot en forma de gat que a vingut del futur per ajudar al seu amo quan era petit. Doraemon té un butxaca màgica d'on pot treure una gran varietat d'invents del futur, com ara el casquet volador o una catifa que et permet viatjar en el temps.

Un dels invents que més m'agrada és la "dokodemodoa" una porta amb la que pots viatjar a l'instant allí on vulguis, he somniat moltes vegades amb aquesta porta, seria genial! Per exemple haver pogut anar a la manifestacio del dissabte 10 de juliol a Barcelona, sopar amb la família i tornar a casa al Japó.
Visitar els meus amics quan vulgués o paisatges i ciutats meravelloses, només obrint i tancant la porta d'en Doraemon.
Avui he descobert uns francesos que van fer un vídeo titulat la volta al món en 80 segons, és un viatge real condensat amb imatges de les ciutats que sortien al llibre de Jules Verne, la Volta al món en 80 dies. m'ha semblat molt divertit i m'ha recordat a la porta màgica.


3 comentaris:

maria ha dit...

També és un dels meus invents preferits^^...(aqui en díem la porta màgica).

Olga Prats M. ha dit...

A les meves filles els hi encanta el Doraemon, a tv3 encara el fan després de molts anys.. una altra serie que feien és la de les 7 boles de drac, el meu germà Marc també deia que li agradaria tenir les 7 boles per demanar un desig, que el meu germà Jordi estigués entre nosaltres i no hagués tingunt aquell accident de moto...es maco pensar que es podrien fer realitat totes aquestes coses..
Una abraçada.

tobuushi ha dit...

Maria. l'altra dia es va fer una exposició d'algun invents que són semblants als del Doraemon, però aquest no hi era malauradament.

Olga. Et semblarà extrany, però quan abans anava en moto tenia el teu germà molt present i ara quan vaig en bicicleta i penso també molt, el que li va passar em va fer anar molt en compte amb la carretera.