divendres, de març 25, 2011

Pena de mort per l'assassí d'Akiba

L'assassí d'Akiba del qui us vaig parlar en el seu moment en aquest post ha estat declarat culpable i sentenciat a la pena de mort.
Jo en el seu moment vaig demanar que se'l tanqués i es llancés la clau, i encara ho dic, crec que la pena de mort és poca cosa, potser un alliberament per a una ment torturada, sobretot al Japó on la vida i la mort es veuen de manera diferent que a occident. Cal tenir en compte que el Japó és el país del suïcidi honorable.
Com en tots aquest casos, el reu haurà d'esperar que un dia el vagin a buscar per ser penjat, que és com l'executa aquí la pena de mort.
Aquesta notícia, que en un altre moment hauria estat portada de diaris, ha passat d'aquella manera, en un país submergit en una tragèdia més important, de milers de víctimes que reclamen atenció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En el mon del periodisme, hi ha noticies que son importans per formar part de la portada, però recorda que els diaris tenen directors, i no deixen de ser empresaris i que aquets el que els interesa en primer lloc, son les vendes i el calaix que fa el diaria, per tant en aquet moment el que fa calaix, es ensenyar les miseries humanes causades per la ira de la natura, i no pas la miseria humana d´un assassi.
Aqui a Alemanya, no deixen de fer programes espacials, sobre la desgracia del Japó, no hi ha dia que no diguin una; Ahir va ser important dons van fer un programe que alertava al poble aleman, per que no compresin productes Japonos frescos, dons el programa deia que "TOTS" els productes frescos han estat expossat a la radiacio i per tant estan contaminats, sobre tot que tinguesin compte de no comprar peix dons aquet ha estat expossat a la radioactivitat, per el que fa al "TE", no hi ha cap problema, dons el te que ven en aquet moment correspon a la collita de fa tres anys; A mes no paren de passar imatges de criatures de mesos ensenyant que han estat expossats a la radioactivitat, i constanment surten subtituls amb el número de compta corrent per fer donatius per ajudar als perjudictas del terratremol.
Tot, Tot, absolutament, tot el mon es mou per les finances, per cruel que aixó resulti, dons els cuatre establiments de Japonesos que hi ha aqui a Alemanya, no crec pas que comprin el peix fresc importat directament del Japó dons el preu no els resultaria competitu, i qui diu el peix diu altres productes com la soja fresca etc., peró el que si fan es que els alemans tinguin po i no entrin els establiments Japonesos, i per tant es una forma indirecta, de redireccionar el public.
Quina pallisa!!!!!!
Un Gran peto per tota la familia de La consellera.