divendres, de març 11, 2011

Terratrèmol M3 a Hiratsuka


Sense telèfon i amb alerta màxima, hem patit un tremolor de M3, però al nord ha estat de M8.8, estant en un edifici nou de 3 plantes la sacsejada s'ha notat molt.
El vídeo és de la segona sacsejada, la primera, tot i que la he vist venir, ha estat més forta i he sortit al carrer amb el cor bategant.
Un cop fora m'he trobat un veí que m'ha preguntat si em trobava bé ( em deu haver vist la cara de pànic ), i si havia apagat el foc. Per sort a casa no en tenim de foc de flama, perquè he sortit sense pensar en res.
L'Aya i els nens éren a casa d'uns amics d'escola, un edifici més alt que el nostre, on han caigut prestatges, és clar que només funcionava Internet o sigui que les comunicacions han sigut més difícils.
Com a curiositat us diré que tenia bitllets per pujar al "Hayabusa" ( en nou TGV ) demà cap a Sendai, que és on ha sigut més fort el terratrèmol. A més a més teniem previst visitar la zona que ha quedat negada del Tsunami. Ens ha anat d'un pèl!




6 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Mare meva, ha de fer una por això !! Sort que encara on sou no ha estat massa greu !

Sara ha dit...

Ostres...quina por... :(

Unknown ha dit...

Isaac, me n'alegro que només hagi estat un ensurt el que ha passat on viviu. De veritat que les informacions que donaven i les que van donant a mida que es va coneixent l'abast del terratrèmol i tsunami fan feredat. Espero que la resposta internacional per ajudar el Japó arribi aviat, perquè ara deveu tenir una feinada de por... Vinga, records a la família i una abraçada ben forta des d'un raconet del Vallès Oriental!

pascale ha dit...

seems like you and your family are fine- so glad!. take care!!

tobuushi ha dit...

Hello Pascale, yes we're fine, thanks a lot for asking, Shikibu is going back to school tomorrow, I believe that your and your family are well too. Kiyoko was very concerned but I could send her a message the same Friday.

Josep M Felip ha dit...

Està clar que els vostres àngels de la guarda us han protegit! M'alegro que esteu bé.

Josep Mª Felip