dimarts, d’abril 19, 2011

Festa de Sant Jordi i recollida de llibres

Aquest cap de setmana celebrarem el Sant Jordi amb els catalans de Tòquio i amb l'Associació Japonesa d'Amistat amb Catalunya. Es tractarà d'una festa pensada per a la canalla on explicarem la Llegenda de Sant Jordi als nens catalans i als seus amiguets japonesos.

La festa serà un punt de trobada i una escusa perfecte per poder recollir llibres que farem enviar als nens de Tohoku ( la zona afectada pel tsunami ), amb l'ajuda de la ONG Nens Sense Fronteres KnK.

El llibres aniran acompanyats de missatges d'esperanca originals, escrits pels donants, els 100 primers rebran, com a mostra d'agraiment i record de la diada un punt de llibre creat per mi i imprès gràcies a la generositat del meu amic Georgios, basats amb les titelles que vaig crear l'any passat per la festa d'aniversari de la Shikibu.
Esperem recollir molts llibres, i escampar el missatge de la diada de Sant Jordi a la mainada.
Ja us explicaré com ha anat.

6 comentaris:

Marta ha dit...

Son preciosos aquests punts de llibre!!! El drag, la princesa i St. Jordi són molt bonics!!! Felicitats!!! I feliç St. Jordi!!!! petons!!

Josep Ma. ha dit...

Noi, una idea senzilla i genial. Den ben segur que els agradarà, ja sabem que son molts els japonesos que coneixen i visiten Catalunya, però de ben segur que en son més els qui no la coneixen i es una bona manera de donar a conèixer una diada tan especial per a nosaltres. Tu et deus fer un fart de conèixer diades seves, festivitats i altres, oi?
Per nosaltres serà un plaer saber-ne una mica més del teu país d'acollida.

Una abraçada

tobuushi ha dit...

Marta.
He, he, he som l'Aya i jo disfressats!

Josep Ma.
I tant que sí, a més, l'escola de la Shikibu és xinto i no ens en perdem ni una. Totes les vaig penjant al blog, fes-hi una passejada i veuràs. :)

Laura ha dit...

Quina iniciativa més maca! Espero que gaudiu de la diada de St. Jordi i que recolliu molts llibres pels nens del nord!

Anònim ha dit...

Ja se que és el que és sent en el cor, cuan s´acosten dies com el de Sant Jordi, i no ets al pais que et va veura neixar.
La Consellera

Enric ha dit...

genial !!!!! fantàstic exportar una iniciativa tan maca com el sant jordi !