dijous, d’abril 07, 2011

Samarreta solidària amb el Japó

Fa molt poc el meu amic Todd Lynch va encetar una nova empresa, Fakejoy, un espai on dissenyadors, il·lustradors o creatius de tot tipus podien transformar les seves idees en samarretes. Todd sempre pensa en idees creatives, jocs de mots o bromes que volia veure transformades en quelcom material. Molt sovint els creatius ens trobem que els clients ens rebutgen una iŀlustració o un a idea però que a nosaltres ens agrada i volem conservar, Fakejoy és la solució.

 En Todd viu a Nova York però el vaig conèixer a Tòquio, és un tipus vital i divertit, un típic irlandès de Guinness a la mà i somriure amable. També es va casar amb una noia japonesa i quan va saber el què havia passat al Japó em va demanar si volia dissenyar una samarreta per donar suport a les víctimes. Jo també tenia aquesta idea i alguns amic de Catalunya ja m'ho havien proposat, és genial quan tothom sembla tenir la mateixa visió solidària. Així doncs vam decidir crear aquest petit disseny.

 Es tracta d'un monstre "que sembla en Godzilla però que segons les lleis de copyright internacional no l'és" que repinta la bandera del Japó, igual que a l'encapçalament del meu bloc, la idea és reconstruir el país, donar un cop de mà, sóc il·lustrador i la meva eina és el pinzell i la pintura.

Hem acordat amb Todd que el 100% del beneficis aniran a la Creu Roja Americana, al fons per les víctimes del terratrèmol/tsunami.
Per què la Creu Roja? Perquè Fakejoy és americana i la aquesta ornanització hi té molt bona acollida, altres empreses com Apple a traves de l'iTunes també han habilitat un sistema de donacions pel Japó amb la Creu Roja.
Esperem vendre moltes samarretes i poder ajudar al màxim al es persones que han i estan patint tant.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Isaac i familia.
Ets agradaria les samarretes i no se si hi ha alguna posibilitat de poder comprar per nosaltres.

Petots per tots desde Andorra.

Manoli

tobuushi ha dit...

Moltes gràcies! Però de moment només es venen als EEUU. Els diners aniran a parar a la Creu Roja Americana que els destinarà al Japó.

Carquinyol ha dit...

És una pena no poder trobar-les per aquí !!

Per cert, ha quedat genial !

Marta ha dit...

Es poden comprar per internet??
Per que jo ja tinc gent que està interessada en tenir-la! A casa tots! I segur que els amics també.
Gracies pels coberts!!! Vaig quedar amb la Keiko i em va explicar tot.
Molts petons pels 4!!!

Claudi ha dit...

Ohh, no les envien fora del Estats Units!
Ens has posat la mel a la boca i ara no la podem tastar :-(.
M'agrada molt la samarreta. I de ben segur que me'n quedaria un parell. A veure si convences al teu amic per a que accepti comandes des de Catalunya.

Claire ha dit...

Ostres, jo ja estava fent la comanda, havia posat l'adreça i semblava que es podia... i després diu que no és possible... És molt xula! A veure si en veneu moltes!

tobuushi ha dit...

El Todd diu que està treballant per poder tenir servei internacional el més aviat possible.
Marta
Tu li pots demanar al teu cosí de NYC. Com que va i ve tant sovint segut que et pot fer de "correu". ;)
Carquinyol
Gràcies, la Marta em va donar la idea.
Claudi i Claire
Ho sento molt, jo tampoc la podré tenir, a menys que en Todd me la porti quan vingui de vacances al Japó.

MARIBEL ha dit...

De seguida que es puguin comprar, ens ho dius que farem campanya.
Avui ens hem tornat a aixecar amb el malson d'un altre terratrèmol, desitjo que la teva familia estigui be.
Maribel

admin ha dit...

Hi All!

This is Todd (Isaac's friend from Fakejoy). First off, thank you Isaac for sharing this! This is design is the most popular design that we have and people have been very impressed with your creativity and grateful support for Japan.

I am excited to say that we CAN now ship outside the United States to a few countries, including Catalonia. (To ship to Catalonia, you will have to select Spain .. sorry! I know that Catalonia is not Spain). Please indicate that the City: "Barcelona" and the State/Province: "Barcelona". I will make sure it arrives safely.*

*Please note that, because we are shipping from New York City, the shipping cost will be expensive. Very sorry!

Please feel free to contact me directly with any questions.

Todd
www.fakejoy.com
todd@fakejoy.com