dilluns, de juny 28, 2010

Campions d'Amèrica


Ara que tothom parla de futbol, cal dir que la selecció catalana d'hoquei patins s'ha proclamat campiona de la Copa Amèrica. I les noies han estat subcampiones.
Si hi ha un esport en el que el nostre país és líder mundial aquest és el Hoquei patins, aquest és un esport molt arrelat a casa nostra, recordo de petit anar a veure partits del Sant Josep a Badalona.
Catalunya va demanar l'oficialitat de la seva selecció però un bloqueig per part de la Federació Espanyola ens ho va impedir. Uns fets que va succeir a la ciutat de Reno als EUA, i que van deixar clar que les federacions esportives espanyoles vetarien qualsevol intent de Catalunya a participar internacionalment.
La Federació Catalana aprofitant buits legals es va inscriure a Amèrica, per poder jugar internacionalment. Aquest és el motiu per el que, de moment veurem la nostra selecció jugant contra Brasil o Argentina.

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Ja et puc dir que als mitjans estatas espanyols d'això no se'n parlarà gaire.. estan massa ocupats amb qualsevol tonteria que fa "la roja"...

... i hi ha una cosa que em crida l'atenció, ara fa cosa de 3 setmanes hi havia una bandera espanyola penjada d'un balcó allà per on visc, ara ja són sis... es veu que a mesura que el seu partit va guanyant més s'en valentonen...

tobuushi ha dit...

Doncs hauries de veure com els japonesos donen suport a la selecció espanyola.

maria ha dit...

Que bons que som els catalans!Espero que la "roja"perdi aviat.