dimarts, de juny 01, 2010

Pepsis rares

Fa temps us vaig parlar de la Pepsi Blava. No recordo si he esmentat que al Japó les begudes gasoses no tenen gaire èxit. Només cal veure el lineals dels supermercats per entendre el que dic. Els prestatges són plens d'ampolles de dos litres de te verd de diferents marques i especies, i en un racó quatre ampolles de Coca-Cola. Sí que en tenim, però són molt especials, com les gasoses d'estiu de les festes majors. Potser per això Pepsi es veu obligada a crear productes especials al gust dels japonesos amb sabors rars com el cogombre o la mongeta dolça.
Aquesta temporada ens han sorprès amb la Pepsi Baobab, suposo que fent aŀlusió al Mundial de Football africà. L'he tastat i no us en sabria dir quin gust té, diu que duu cafeïna, i que és de cola però no té gens de gust de cola.

Pepsi de cogombre...

Pepsi de iogurt...

Pepsi de codonyat de mongeta dolça...

Pepsi de Shiso, el Shiso és una fulla aromàtica que s'usa a la cuina japonesa, de vegades per envolicar farcellets de pastissets d'arròs dolç, o també al Sushi o amb Tempura.

O la famosa Pepsi de Barrufet amb gust de "Frigurón".

2 comentaris:

maria ha dit...

Ostres! la que fa bona pinta és la blava^^.

P.D:Bé,no sé si coneixes els cats(http://premiscat.blogspot.com/).
M'agradaria proposar el teu blog com a català del món 2010.
Espero que no et molesti...

tobuushi ha dit...

Molestar-me, no! Ans al contrari em sento molt honorat. No coneixia aquests premis. Crec, però que hauries de proposar algú que no destrossi tant la llengua i que estigui menys passat de voltes, que de vegades en deixo anar cada una de l'alçada d'un campanar!